Op deze veggie hotspots in Antwerpen draait alles om vega of zelfs vegan eten. Hier hoef je niet bang te zijn dat het enige wat je op de kaart kan kiezen een broodje kaas of gegrilde groente is.

5 veggie hotspots in Antwerpen

Ga je een dagje of een weekend naar Antwerpen en eet jij vegetarisch/vegan? Bij deze hotspots draaien ze daar hun hand niet voor om. Heb jij nog toevoegingen voor dit lijstje? Laat het dan vooral weten in de comments!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hart (@hartantwerpen) op

1. HART

Over hotspot HART schreven we al eens eerder. Je kunt hier terecht voor all day breakfast, het volledige menu is 100% plantaardig. Je vindt er zowel zoete gerechtjes zoals pancakes als heerlijke hartige gevulde bowls.

Adres: Minderbroedersrui 34

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iris (@swonderful_) op

2. De broers van Julienne

Traiteur-restaurant De broers van Julienne is inmiddels een begrip in Antwerpen. Je kunt hier terecht voor soepen, quiches, taarten en andere lekkere dingen. Je kan alles meenemen naar huis, of daar opeten. Met mooi weer is er zelfs een binnentuin!

Adres: Kasteelpleinstraat 45-47

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Delicious places in Antwerp. (@foodantwerp) op

3. Falafeltof

Wie dol is op falafel moet naar Falafeltof gaan. Hier krijg je rijkgevulde pita’s of volle falafelbowls geserveerd. Hier geldt ‘self service’: je mag dus zelf je broodje of bowl samenstellen met alle toppings en sausjes uit de saladebar. Zo weet je zeker dat er alleen dingen die jij lekker vindt in gaan!

Adres: Hoogstraat 32

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Camion – Only The Good Stuff (@camion_antwerp) op

4. Camion

Camion opende nog niet zo heel lang geleden haar deuren, maar is nu al een hit. Hier zit je van lunch tot aan de borrel, waarbij heerlijke sandwiches en hapjes om te delen worden geserveerd. Ook kun je hier terecht voor goede koffie!

Adres: Paleisstraat 7

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iamcesarantwerp (@iamcesarantwerp) op

5. Cesar

Bij het superhippe Cesar ziet alles er Instagrammable uit. Niet zo gek dus dat je hier naast heerlijke veggie ontbijtjes en lunches ook terecht kunt voor een nieuw interieur. Naast meubels verkopen ze ook leuke cadeautjes, schrijfwaren, boeken en skincare. Voor als je wilt shoppen en lunchen tegelijk!

Adres: Kasteelpleinstraat 26

 

Nog meer favorieten in Antwerpen

Ben je op zoek naar nog meer leuke hotspots in Antwerpen? Bekijk dan ook onze favorietenlijst, met hotels, koffiebars, cafés en meer. Wist je dat je Antwerpen heel makkelijk kunt verkennen op de fiets?