Airbnb's in Antwerpen

Nood aan ‘change of scenery’? Boek een Airbnb in een andere stad! Nu we toch vanuit huis moeten werken, kun je daar het best meteen goed gebruik van maken. We delen 5 toffe Airbnb’s in Antwerpen. Voor alle Nederlanders: sla deze adresjes op voor wanneer je weer op bezoek mag komen!

Airbnb's in Antwerpen

1. Ultiem relaxen

Neem je collectie bruisballen maar mee, want naast een mooi uitzicht en een uitgebreide DVD-collectie heeft dit appartement ook een heerlijk ligbad. Bekijk de Airbnb hier.

Nog niet eerder geboekt via Airbnb? Gebruik deze link en krijg €40 korting op je eerste verblijf.

zwembad

2. Met een zwembad om af te koelen

Tussen alle zoomvergaderingen even afkoelen in je eigen privé-zwembad? Het kan op dit leuke Airbnb-adresje. Iets verder van het centrum, maar dichtbij de hippe buurt Zurenborg is dit het perfecte ‘home away from home’ voor wat reuring in je thuiswerkdagen. Klik hier om deze Airbnb te boeken.

strak appartement

3. Strak appartement in hartje centrum

Dit lichte appartement met een mooie keuken ligt in hartje centrum: vlakbij de Meir, op wandelafstand van de Schelde en de buurt Het Eilandje. De Lange Koepoort straat is een gezellige straat met leuke koffiebars, restaurants en bijzondere winkels, waar voetgangers en fietsers het voor het zeggen hebben. Lekker rustig dus! Klik hier om dit appartement te bekijken.

Airbnb's in Antwerpen

4. Met dakterras

Dit centraal gelegen appartement heeft niet alleen een heerlijk dakterras, maar ook een bubbelbad. Eindig je werkdag zonnebadend op het terras of bubbelend in het bad! Klik hier om deze Airbnb te boeken.

herenhuis

5. Een herenhuis met allure

Heb je aan een appartementje niet genoeg? Verblijf dan in dit prachtige herenhuis vol authentieke details zoals de hoge deuren, het bad op pootjes en het prachtige trappenhuis. Bekijk de Airbnb hier.

Verblijf geboekt?

Bekijk hier al onze favoriete adresjes en dingen om te doen in Antwerpen.