9 maanden in Antwerpen

Inmiddels woon ik alweer ruim 9 maanden in Antwerpen. Tijd voor een nieuwe update!

Ik loop een klein beetje achter met deze update, maar dat deed ik de vorige keer ook al. In mijn laatste blog vertelde ik over mijn emigratie-dipje, mijn ontslag maar gelukkig ook over het goede nieuws dat ik een nieuwe baan heb gevonden.

Mijn nieuwe job

Inmiddels zijn we weer 3 maanden verder. Sinds begin februari ben ik aan de slag bij mijn nieuwe werk. Ik heb het ontzettend naar m’n zin, het is echt een wereld van verschil met mijn vorige werk. Fijne collega’s, goede work-life balance en interessante taken om me op te focussen. Het is alleen wel wat gek omdat ik nu natuurlijk vanuit huis werk. Inmiddels werk ik al net zo lang vanuit huis als dat ik op kantoor heb gezeten.

Toch ben ik zozozo blij. Ik heb nu een vast contract, en daardoor zekerheid van inkomsten. Toch wel handig in deze spannende tijden.

9 maanden in Antwerpen

Antwerpen blijven verkennen

Mijn laatste update sloot ik af met de wens op mooi weer, zodat ik weer verder kon met het verkennen van Antwerpen. Het mooie weer is gekomen, helaas moeten we nu natuurlijk zoveel mogelijk binnen blijven. Al maak ik wel elke week een uitgebreide wandeling met m’n vriend, door stukjes Antwerpen die ik nog niet zo goed ken. Zo wandelden we door de Joodse buurt en langs de dokken. Het ziet er vast een stuk levendiger uit zonder corona-maatregelen, maar toch leuk om zo de stad te blijven verkennen.

De foto hierboven werd gemaakt op 6 maart, nog net voor alle corona-perikelen van start gingen. Mocht straks alles weer open gaan, dan kan ik Racine PAKT zeker aanraden 😉

9 maanden in Antwerpen: tot de volgende update?

Verder heb ik niet zoveel te vertellen. De afgelopen drie maanden zijn voorbij gevlogen. De dagen lijken ook allemaal wel een beetje op elkaar door het coronavirus. Ik hoop dat ik bij mijn volgende update – dan woon ik een jaar in Antwerpen! – meer te delen heb. Shirley tikte die bijzondere mijlpaal onlangs al aan. Lees er hier meer over!