Beste Vlaamse series op Netflix

Geen idee welke serie je hierna gaat kijken op Netflix? Dit zijn bingewatch-waardige series uit België.

De beste Vlaamse series op Netflix

We deelden eerder een overzicht van Belgische series die je kunt kijken op Netflix. Op zoek naar een echt goede serie? Dit zijn de series die op het moment van schrijven een 8 of hoger scoren op imdb.com.

Gevoel voor Tumor (imdb: 8,4)

Gevoel voor tumor gaat over de 25-jarige Tristan. Hij heeft zich gestort op zijn studie geneeskunde, is koning op het rugbyveld en geliefd bij de vrouwen. Dan blijkt dat hij kanker heeft. De serie gaat over de emotionele achtbaan en durft humor te gebruiken, zonder de harde realiteit uit de weg te gaan. De serie is eerder in 2018 uitgeroepen tot beste tv-serie.

Tabula Rasa (imdb: 8,1)

Annemie, een jonge vrouw met geheugenverlies, probeert haar leven op orde te houden door te tekenen in een dagboek. Ze wordt niet alleen zelf geconfronteerd met haar geheugenverlies. Ze blijkt de laatste persoon te zijn die de vermiste Thomas heeft gezien. Wist zij wat hem overkomen is, voor haar geheugenverlies begon? Een sterke psychologische thriller.

Bevergem (imdb: 8,3)

De ruige Freddy De Vadder is op de vlucht en houdt zich schuil in een (fictief) dorp in West-Vlaanderen: Bevergem. De mensen blijken er net zo excentiek te zijn als Freddy. Hij speelt er al snel een belangrijke rol in de gemeenschap, waar de sfeer steeds grimmiger wordt.

Undercover (imdb: 8)

Ecstasyproducent Ferry leeft een luxeleven op de grens tussen België en Nederland. Twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie. Om Ferry’s vertrouwen te winnen, moeten ze manipuleren. Ferry’s wantrouwige rechterhand moet aan de kant gezet worden en ze maken misbruik van de vriendschap met Ferry en zijn vrouw. Hoe slecht moet je worden om een crimineel te pakken? En wat als de prooi je beste vriend is?

Wat is jouw favoriete Vlaamse serie op Netflix?

Niets van Gids voor het Zuiden missen? Like ons op Facebook.