Belgische blogs

Ook België kent een hoop leuke bloggers. Dit zijn onze favoriete Belgische blogs!

Tussen Mars en Jupiter

Op Tussen Mars en Jupiter blogt Irene over van alles en nog wat. Ze geeft je een kijkje in haar leven met wekelijkse dagboekjes, deelt haar bullet journal ter inspiratie, reviewt de boeken die ze leest en ze schrijft over persoonlijke ervaringen zoals het stoppen met de pil. Daarnaast blogt ze ook uitgebreid over haar Day Zero Project, waarbij ze 101 doelen in 1001 dagen probeert te halen. Een hele leuke persoonlijke blog, waar van alles wat voorbij komt.

Zolea

Zolea is een ‘groene beautyblog’, je vindt er dan ook veel informatie over duurzame en diervriendelijke verzorgingsproducten. Daarnaast is eigenaresse Zoë een DIY-Queen. Gelukkig is ze zo lief om veel van haar DIY’s met ons te delen, zodat je zelf je fijne verzorgingsproducten kan maken. Ben je daar te lui voor? Zoë staat regelmatig op markten met haar handgemaakte producten, en ze heeft een eigen webshop!

The Messy Chef

België’s beste foodblogger? Wat mij betreft is dat Jelle. Niet alleen kookt hij de lekkerste maaltjes, hij weet er ook prachtige plaatjes van te schieten. Bovendien heeft ‘ie een vlotte schrijfstijl, hij is een van de weinige foodbloggers waarbij ik ook daadwerkelijk de teksten lees (i.p.v. alleen maar te watertanden bij de foto’s). Naast recepten en hotspots vind je dan ook de categorie ‘verhalen’ op zijn blog, waarin hij leuke foodgerelateerde columns deelt.

Talitha heeft een blog

En daar schrijft ze dingen. Talitha is geboren in West-Vlaanderen, woonde het grootste deel van haar volwassen leven in Amsterdam en verhuisde onlangs naar Antwerpen. Haar observaties over België en Nederland zijn raak en herkenbaar. Sowieso schrijft ze hilarisch. Ze houdt ervan om haar leven om te gooien; baan opzeggen, verhuizen… Talitha doet het gewoon.

BySilke

Op haar blog deelt Silke haar liefde voor fotografie, reizen, (verzorgings)producten en andere zaken die haar pad kruisen. Door haar persoonlijke dagboekjes krijg je een kijkje in haar leven. Met de foto’s van haar vakantie op Corsica wakkert ze je reislust aan, maar ook haar eigen woonplaats Gent lonkt.

Beeld: Unsplash