Belgische blogs

Op zoek naar nieuw leesvoer? Wij tippen weer een aantal Belgische lifestyle blogs.

1. Flaubert’s Carrot

Amber en Chiara bundelden in 2016 hun krachten en startten een lifestyle blog. Of zoals ze zelf zeggen: ‘een blog voor de normale mensen dezer wereld. Voor mensen die graag koken, maar stiekem geregeld een Dr. Oetkertje in de oven schuiven. Voor zij die willen leren hoe je filmsterkrullen in je lokken draait, maar ook soms met een halfoverslapen kop op het werk toestuiken.’ Just how we like it.

2. A Floral Sunset

Twee keer per week kun je op de blog van Inez meekijken met haar leven en met de lekkere dingen die ze bakt. De recepten zien er té lekker uit. Door de persoonlijke artikelen leer je Inez beter kennen en dat maakt de blog uniek. Heel leuk en herkenbaar: haar artikel over de struggles van een zero waste lifestyle.

3. De kleine dingen

Op haar blog De kleine dingen deelt Taïs de kleine dingen die haar leven net een tikkeltje specialer maken: recepten, boeken, reizen en het allerbijzonderst: in januari heeft Taïs een kindje gekregen.

4. Au Pays des Merveilles

Hannelore is freelance fotograaf en content creator. Ze heeft een voorliefde voor interieurdesign en ontdekt graag mooie plekken. Op haar blog komen deze onderwerpen terug, allemaal voorzien van prachtige foto’s. Hoe kan het ook anders bij een freelance fotograaf? 🙂

5. Hoste Sarah

Sarah laat op haar blog haar reizen en haar leven thuis in België zien. Er komen naast haar artikelen over reizen uiteenlopende onderwerpen voorbij: films, boeken, haar dieet en foto’s van haar huisdieren. Juist die variatie maakt het zo leuk om met Sarah mee te lezen.

Lees ook: De leukste Belgische blogs – deel 1 en De leukste Belgische blogs – deel 2.

Welke blogs lees jij graag?

Raul Varzar