Belgische blogs

In deze editie hebben de bloggers iets met elkaar gemeen: deze vrouwen zijn allemaal moeder. Dat schemert zo nu en dan door in de blogs, maar naast moederschap schrijven ze over andere onderwerpen. Klik niet meteen weg als je geen kinderen hebt, deze blogs zijn ook als je geen moeder bent leuk om te lezen.

Liesellove

Lieselot beschrijft haar blog als ‘not just another mommy blog’ en zo is het. Ze heeft een roze zithoek en een gezin met vier kinderen. Op haar blog geeft ze een kijkje in haar leven aan de hand van de persoonlijke artikelen die ze schrijft.

Mrs. Curly

Als je graag een kijkje in het leven van een blogger krijgt, zit je bij Anneke (a.k.a. Mrs. Curly) goed. Naast onder andere recepten en blogtips, deel ze iedere week een weekoverzicht.

Hoofdstuk drie

Joni schrijft over het leven en kleine gelukjes (ook als het allemaal wat minder meezit). De naam van haar blog slaat op de levenshoofdstukken, waarbij hoofdstuk één de woelige studententijd was, vervolgens was the real world hoofdstuk twee. Vervolgens leerde ze haar lief kennen en kunnen we allemaal meekijken met hoofdstuk drie.

Reismicrobe

De blog van Nies is een reisblog, die sinds een paar jaar een extra categorie heeft: reizen met kinderen. Alle artikelen hebben een persoonlijk invalshoek en sluiten aan bij wat Nies bezighoudt. Zo schrijft ze ook zo nu en dan over haar ‘reis’ als ondernemer.

Erika van Tielen

Erika schrijft mooie persoonlijke blogs, rake observaties en deelt daarnaast verhalen over haar reizen. Dat laatste is best logisch, want ze reisde eerder de wereld rond voor Vlaanderen Vakantieland. Een echte BV eigenlijk, dat moest ik ontdekken via haar ‘over mij’-pagina, als niet-Belg ontbreekt die basiskennis.

Op zoek naar meer Belgische blogs?

Alle blogs waar we over geschreven hebben, vind je vanaf nu terug op deze pagina.

Welke blogs lees jij graag?

Photo by Daria Shevtsova from Pexels