Barchel

Op zoek naar een goede koffie en brunchplek in Antwerpen? Bij Barchel eet je de lekkerste soufflé-pancakes en rijkbelegde flatbreads.

toog interieur

 

Een pand vol inspiratie

Barchel heeft twee vestigingen: een bij het Stadspark en een in de wijk Nieuw Zuid. De foto’s in deze blog zijn gemaakt in de vestiging bij het Stadspark. Deze vestiging is vrij centraal gelegen, maar doordat het net aan de ‘andere kant’ van de leien ligt vind je hier iets minder toeristen.

Het pand van deze locatie is prachtig: de hoge plafonds, de prachtige visgraatvloer en de mooie bakstenenmuur zorgen ervoor dat ik me er direct thuis voel. Zo zou het er bij mij thuis ook wel uit mogen zien ;-). Barchel heeft ook een kleine binnentuin waar je heerlijk kunt zitten in het voorjaar en de zomer.

Barchel

Een menukaart vol aanraders

Ik kom graag bij Barchel omdat werkelijk alles op de menukaart lekker is. Mijn absolute aanrader? De soufflé-pancakes. Dit zijn dikke, maar super fluffy pannenkoeken, zoals ze die in Japan maken. Hiervoor moet je wel op tijd zijn: hij wordt alleen als ontbijt geserveerd. Maar voor de lunch heeft Barchel ook nog genoeg lekkere opties. Ga dan vooral voor de flatbreads!

Barchel Barchel

 

Een van mijn favoriete hotspots: Barchel

Ben je op zoek naar een fijne plek met een goede menukaart en een interieur vol inspiratie? Ga dan naar Barchel. Let op: het ligt dan misschien niet midden in het centrum, het kan hier toch erg druk zijn tijdens de lunch. Wees op tijd!

De vestiging in Nieuw Zuid heb ik nog niet kunnen proberen, maar dat wil ik binnenkort eens doen.

Barchel – Van Breestraat 6, Antwerpen & Jos Smolderenstraat 15 Antwerpen

Benieuwd naar meer hotspots in Antwerpen? Bekijk deze categorie!