Felfel

Bij Felfel eet je misschien wel de lekkerste homemade falafel van ‘t Stad. Je kunt er terecht voor lunch en diner.

Milennial proof

Op loopafstand van het centrum vind je Felfel, een falafelzaak maar dan hip: Instagram en millennialproof. Bij binnenkomst komen de heerlijke geuren van de Libanese keuken je al tegemoet. De babyroze bar en vele planten zorgt ervoor dat je gauw een plekje wil zoeken.

Overdag kun je bij Felfel terecht voor goeie koffie, een uitgebreide lunch of een fijne werkplek om met je laptop te zitten. Maar ook ‘s avonds kun je terecht bij Felfel.

Felfel

Op het menu bij Felfel

Op het menu staan gerechten uit het Midden-Oosten. Zo wordt er gebruik gemaakt van een tannour: een traditionele hout gestookte klei oven waarin gelijknamige platte Syrische broodjes in worden gebakken. Naast vleesgerechten zoals Libanese kefta is er ook genoeg aanbod voor vegetariërs bij Felfel. Mijn favoriet is absoluut de homemade falafel die samen met een lekker sausje en wat groente in een tannour worden geserveerd. Maar het broodje met gegrilde halloumi is ook errrrrg lekker.

Ook voor een ‘klein hongerke’ kun je goed terecht bij Felfel, want ze hebben ook heerlijke snacks en dips op het menu staan. Je merkt het: wij zijn fan!

>>> Check ook onze andere hotspots in Antwerpen <<<

Thuiswerkdag buiten de deur

Goed om te weten is dat je hier ook lekker kan werken met je laptop. Handig voor freelancers of als je je thuiswerkdag eens wat sjeu wil geven.

Felfel – Mechelsesteenweg 37, Antwerpen. Er is ook een vestiging in Brussel: Antwerpsesteenweg 17A.