LocalStore

Zoek je een fijne plek om te ontbijten of lunchen in het centrum van Antwerpen? Ga dan naar LocalStore!

Lunchen in hartje Antwerpen

Het valt niet altijd mee om een lunchplek te bemachtigen in het centrum van Antwerpen. Er wordt hier graag buiten de deur gegeten, dus rond lunchtijd zitten alle plekken snel vol. Gelukkig is LocalStore groot: tot nu toe heb ik altijd een plekje weten te bemachtigen.

Je vindt LocalStore in winkelcentrum De Bijenkorf, een beetje een gek gebouw in de vorm van een honingraat. Dit winkelcentrum staat al jaren halfleeg, maar door ondernemers zoals LocalStore wordt het weer een nieuw leven ingeblazen.

LocalStore
lunch LocalStore

Een uitgebreide menukaart

Naast dat er altijd wel plek is, ben ik ook fan van LocalStore vanwege de uitgebreide menukaart. Naast lekkere ontbijtjes vind je er veel verschillende soorten lunch: verse soepen, dikke ‘bokes’ (boterhammen), rijke salades en zelfs warme gerechten als quiche, hamburger en lasagne staan op het menu.

Zo is er altijd wel iets dat je lekker vindt. Ik heb nu verschillende dingen van de kaart geprobeerd en het was allemaal even lekker.

LocalStore entree
LocalStore

Bij LocalStore kun je ook cadeautjes shoppen

Wat LocalStore extra leuk maakt, is dat je er ook meteen een cadeautje kan kopen! Naast leuke kaartjes, verschillende soorten thee, herbruikbare drinkbekers en kaarsen zijn ook vrijwel alle planten in de zaak te koop. Het is lastig om hier met lege handen naar buiten te wandelen…

LocalStore cheesecake

 

Lekkerste cheescake van Antwerpen

Oh en nog een goede reden om even binnen te springen: ze hebben hier misschien wel de lekkerste cheesecake van Antwerpen. Aanrader dus!

LocalStore – Everdijstraat 20 in Antwerpen.

Op zoek naar meer leuke hotspots in Antwerpen? Bekijk al onze hotspots in Antwerpen hier.