poke bowls in Antwerpen

Ook zo’n fan van poke bowls? In Antwerpen kun je je hart ophalen: er zijn meer dan 5 verschillende poke bowl restaurants. Onze favoriet? Poke Tiki in de Nationalestraat.

poke bowl

Verse poke

Bij Poke Tiki kom je voor poke bowls die vers voor je neus bereid worden. Dit gerecht komt oorspronkelijk uit Hawaii en bestaat uit een kom van rijst met vis (meestal zalm of tonijn) en allerlei lekkere toppings. Naast de ‘standaard’ toppings als sojaboontjes en komkommer vind je bij Poke Tiki ook wat specialere toppings, zoals watermeloen radijs en granaatappelpitjes. Ook kun je de sushirijst dat meestal als basis voor de bowl dient omwisselen voor courgetti. Zo creëer je gelijk een koolhydraatarme bowl 😉

Benieuwd naar al onze favoriete adressen in Antwerpen? Klik hier!

interieur Poke Tiki

interieur Poke Tiki

Surf vibes

Eigenaar Thibaut heeft zich laten inspireren door Hawaii bij het inrichten van zijn zaak. Niet geheel toevallig surft hij zelf ook, komt dat even goed uit. Die surf vibes zorgen voor een relaxte sfeer en passen goed bij de poke bowls. Zo schuif je gezellig aan bij de lange tafel of aan de bar voor het raam. Al kun je alles ook lekker lui thuis laten bezorgen.

poke bowls in Antwerpen

poke bowls in Antwerpen

De poke bowls in Antwerpen

Wat ons betreft haal je hier de lekkerste poke bowls in Antwerpen. Met de unieke toppings en de toffe inrichting onderscheidt deze zaak zich echt van de andere poke bowl restaurants. Ben je na een dagje shoppen toe aan een snelle en gezonde maaltijd, wandel dan zeker even bij Poke Tiki binnen!

Poke Tiki – Nationalestraat 105, Antwerpen