Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik een update gaf over ons appartement. In juni vertelde ik dat we eindelijk een appartement hadden gevonden. Inmiddels wonen we hier al 3 maanden en voelt het echt als thuis. Ik geef je graag een kijkje in ons huisje!

ons huisje

Ons eigen huisje

Vanaf de eerste bezichtiging voelen we ons hier thuis. Nu we het met onze eigen spullen hebben ingericht is het echt ‘ons huisje’. Er moeten nog steeds wat lampen en schilderijen worden opgehangen, maar in grote lijnen is het appartement af.

Hierboven zie je de living, met zoals je ziet veel ramen waardoor het appartement lekker licht is. Naast de grote ramen is natuurlijk ook de vloer een echt pronkstuk. Het hele appartement is gerenoveerd: we hebben een volledig nieuwe keuken en badkamer, maar de houten vloer is nog origineel. Deze hebben ze opgeschuurd waardoor ‘ie er weer als nieuw uit ziet.

details

Een paar details

Mijn studio in Utrecht was een beetje een rommelhok. Nou ben ik best een rommelig persoon, maar ik had ook gewoon te veel spullen en te weinig opbergruimte. Tijdens mijn verhuizing heb ik veel spullen weggegeven. Bovendien is ons appartement natuurlijk een stuk groter. Ik probeer nu streng te zijn en niet te veel frutsels neer te zetten.

Toch maken sommige details het appartement juist af. Bepaalde hoekjes of planken zijn nog wat leeg, gelukkig mag daar met de tijd iets leuks op komen te staan 😉

ons huisje

Nog een pronkstuk

Een ander pronkstuk in onze woonkamer is toch zeker de prachtige wandkast van Furnified. Het duurde even voordat we ‘m in huis hadden, maar het was het wachten waard. Het is een echte eye-catcher en de kast zorgt met z’n 60’s vibes voor een huiselijk gevoel.

Ook deze kast is nog een beetje leeg, in de loop der tijd mogen zich hier mooie spulletjes verzamelen.

ons huisje

Een open keuken

De open keuken is misschien wel mijn favoriete onderdeel van de woonkamer. Ik heb altijd al een open keuken willen hebben, dat is zo gezellig! Nu is het helemaal niet erg om in de keuken te staan terwijl de rest aan tafel zit. Je kan nog steeds gezellig bijkletsen. Bovendien geeft de open keuken een ruimtelijk gevoel.

Bij deze stylish keuken hoorde gewoon een stylish prullenbak. Het werd de Bo touch bin van Brabantia. Duur, maar zo mooi!

Nog op het wensenlijstje…

Zoals ik al zei is het appartement zo goed als af, maar dat betekent niet dat we niets op het wensenlijstje hebben staan. Zo zijn we aan het sparen voor een mooie designstoel, voor naast de bank in de woonkamer. Eentje waar je lekker in kan ploffen met een boek of waarin je lekker van het zonnetje kan genieten.

Ook kan de logeerkamer nog wel een finishing touch gebruiken. Deze kamer is vooral praktisch ingericht, wat lijstjes en schappen aan de muur zouden de kamer wat gezelliger maken. Maar: alles op z’n tijd, er moet wat over blijven voor een volgende update 😉