koffietentjes Brugge

Brugge is misschien wel de meest toeristische plek van België. Terecht, want het is prachtig en dus zeker een bezoekje waard. Als je naar Brugge gaat en even een koffiepauze in wilt lassen, loop dan bij een van deze koffietentjes in Brugge naar binnen.

Margritt

Margritt zit in de gezellige Sint-Amandstraat. Eigenaresse Sofie vernoemde de koffiebar naar haar oma, die haar heeft opgevoed. Naast goede koffie kun je hier ook terecht voor lekkere taartjes en een goede lunch.

Sint-Amandstraat 30, Brugge

Li o lait

Bij Li o Lait is het alsof je terug in de tijd stapt: het bloemetjesbehang, vintage meubels en filterkoffie uit grootmoeders’ tijd. Bij Li o Lait ligt de focus op genieten, en de tijd nemen. Dus wil je even uitrusten, stap dan bij Li o Lait naar binnen.

Dweersstraat 30, Brugge

Vero caffè

Vero Caffè wordt gerund door moeder en dochter: Veronique en Chloë. Je kunt hier terecht voor slow coffee of een snelle espresso to go. Natuurlijk met een lekker gebakje! Vanaf het terras kijk je uit op het knusse Sint-Jansplein en een paar deuren verder vind je het chocolademuseum.

Sint-Jansplein 9, Brugge

 

The Gulliver Tree

The Gulliver Tree voelt aan als een gezellige woonkamer met de grote bank en luie stoel rond de openhaard. Naast koffie kun je hier ook terecht voor een ruime keuze aan thee, en heerlijke zelfgemaakte taarten.

Cordoeaniersstraat 4, Brugge

Cafuné

Cafuné is een espressobar met een minimalistisch interieur, waar je naast goeie koffie ook terecht kunt voor een gebakje of een lekkere bagel. Ook hebben ze een kleine winkel waar je koffiebonen, accessoires en boeken over koffie kunt kopen.

Academiestraat 8, Brugge

Op zoek naar meer leuke koffietentjes? Bekijk ook de andere hotspots op onze website.