Bavet

Een restaurant waar je alleen spaghetti kan eten, kan dat succesvol zijn? Jazeker, want je vindt dit restaurant in zowel Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel.

Bavet is perfect voor de Nederlander die na een dagje shoppen even ‘een snelle hap’ wilt halen, maar geen zin heeft in het frietkot. Bij Bavet heb je namelijk snel je keuze gemaakt, en staat het eten zo op tafel. Ook fijn voor de ‘Ollanders’: de prijsjes zijn klein. Voor €9,5 heb je al een bord spaghetti!

Bavet

Spaghetti, spaghetti en nog eens spaghetti

Op het menu staat dus spaghetti. Je kan kiezen tussen witte of volkoren spaghetti. Vervolgens kun je kiezen uit vier sauzen, waarvan 1 vegan saus. Dan is er wel nog een spicy variant of eentje met kip i.p.v. gehakt te krijgen, maar in principe vormen die vier sauzen de basis.

Daar kun je het bij laten, of je customised je spaghetti met alle toppings die er zijn. Zo kun je (veggie) gehaktballen, rucola, halloumi kaas, bacon en meer toevoegen aan je gerecht.

Vergeet niet je portiegrootte door te geven: je kunt kiezen uit mouse, dog en horse. 

Bavet

Een Bavet in elke stad

Afgelopen zomer at ik samen met m’n vriend bij Bavet in Antwerpen, maar je vindt Bavet ook in Gent, Leuven en Brussel. Een succesvol concept dus, en dat is ook niet zo gek. Je kan hier namelijk terecht voor een goedkope, snelle hap. Maar de toffe inrichting van de restaurants leent zich er ook prima voor om langer te blijven tafelen.

Ook geschikt als je met een groep vrienden een weekend weg bent en een restaurant moet zoeken. Door de verschillende locaties is er altijd wel plek bij Bavet. Bovendien past het in ieders budget, en wie lust er nou geen spaghetti?

Bavet – Bekijk de website voor de exacte locaties.

Op zoek naar meer hotspots? Klik hier.