nieuwe layout

Hoera, we hebben een nieuwe layout!

Een nieuwe layout!

Of beter gezegd: een nieuwe huisstijl. Onze layout beviel ons wel, maar we waren hard toe aan een duidelijke eigen stijl. We schakelden de hulp in van Studio Solveig en zijn superblij met het resultaat. Geen felgeel meer dat je ogen verblindt, maar matte kleuren die – als je goed kijkt – een stiekeme verwijzing zijn naar de Belgische vlag.

Ook in ons logo zie je enkele verwijzingen naar België. Natuurlijk de landkaart, maar ook Manneken Pis en een koerser mochten niet ontbreken. En die twee vrouwen in het midden? Dat zijn wij natuurlijk! Want op Gids voor het Zuiden lees je naast alle hotspots en praktische tips ook onze persoonlijke verhalen.

Een terugblik op afgelopen jaar

We blikken graag nog even terug op het afgelopen jaar, want wat is er veel gebeurd. We emigreerden allebei officieel naar België, maar ook Gids voor het Zuiden maakte een groei door. Elke maand wisten steeds meer mensen ons te vinden en nog voor het einde van het jaar tikten we de magische grens van 10.000 bezoekers aan. Iets waar we supertrots op zijn!

Daarnaast verschenen we enkele keren in de media, een overzicht daarvan vind je hier. We hopen dat dit lijstje in 2020 flink wordt aangevuld.

Doelen voor 2020

Als we het dan toch over dromen en doelen hebben… In 2020 willen we een langgekoesterde droom eindelijk tot werkelijkheid brengen: een echte gids uitgeven! Wat de precieze inhoud gaat zijn staat nog niet helemaal vast, maar we wilden het alvast met jullie delen – als stok achter de deur ;-).

Daarnaast versturen we vanaf nu ook elke maand een nieuwsbrief. Hierin lichten we de leukste artikelen uit van Gids voor het Zuiden, maar delen we ook andere leuke weetjes en grappige feitjes. Zo hoef je nooit meer iets te missen. De eerste nieuwsbrief wordt binnenkort verstuurd, je kunt je nu alvast inschrijven via deze link.

Tot slot

Voor nu willen we je alvast bedanken voor je support het afgelopen jaar. Alle bezoekjes, likes, reacties… het zorgt er allemaal voor dat we kunnen groeien. Mocht je onze facebookpagina nog niet liken, doe dat dan ook zeker. Daar delen we ook een heleboel andere leuke berichten die we niet op onze blog delen. Zo weet je zeker dat je niks mist.

Ben je meer visueel ingesteld? Volg ons dan op Instagram! Daar hebben we al ruim 550 volgers – hoe leuk zou het zijn als we volgend jaar dit aantal kunnen verdubbelen?

Wij gaan weer druk aan de slag. Achter de schermen moet er nog wat gesleuteld worden aan de layout, maar we waren té enthousiast om te wachten met dit bericht. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij!