staycation

Langzaam maar zeker komt er weer meer perspectief voor komende zomervakantie. Wil je zeker weten dat je trip door kan gaan? Boek dan een staycation! Het boek (Te) gekke slaapplekken staat vol leuke adresjes en helpt je bij het kiezen van een originele staycation.

Staycation: vakantie in eigen land

Door de heersende pandemie is een vakantie in eigen land populairder dan ooit. En dat is maar goed ook, want zowel Nederland als België heeft genoeg moois te bieden. Zelfs nu de nog niet alles mogelijk is en sommige faciliteiten gesloten zijn, is het leuk om een nachtje weg te boeken. Even uit de sleur, slapen in een andere omgeving. Daarbij komt het boek (Te) gekke slaapplekken van Renske Borst goed van pas. In het boek vind je 50 tips voor een weekendje weg in Nederland en België.

staycation
Te gekke slaapplekken

In dit boek vind je geen standaard hotels, maar bijzondere locaties zoals een boomhut of een yurt. Slapen op het water? Of liever in een designslaapwagen? Er staat echt van alles in dit boek. Per adresje is er een pagina vol sfeerfoto’s en een pagina met wat uitleg. Ook geeft Renske bij elk adresje een gouden tip. De foto’s en de tekst geven je een goede indruk van alle locaties.

Ben je benieuwd naar de adresjes? Dan moet je het boek natuurlijk zelf aanschaffen. Toch konden we het niet laten om alvast één adresje in België te delen: de Cosy cabins van Warredal. Deze huisjes liggen midden in het bos en zijn ook vanuit Nederland goed bereikbaar. Het is ‘glamping’: kamperen, maar dan wel in een luxe huisje met een hot tub.

Meer reisinspiratie nodig? Bekijk al onze hotspots tips hier.

te gekke slaapplekken

Het boek kost €16,99 en is o.a. hier te koop. Ben jij het afgelopen jaar al op staycation geweest?