Beastie Burgers

Waar bestel je de lekkerste maaltijden, en welke restaurants kun je beter overslaan? Wij zoeken het voor je uit in de rubriek Thuisbezorgd in Antwerpen!

Het restaurant van deze week: Beastie Burgers

Deze week bestel ik bij Beastie Burgers, op aanraden van Nanne. Nu vrijwel alle fastfood restaurants gesloten zijn heb ik af en toe echte vettige burger cravings. Sorry, hoewel een Bicky burger van ‘t frietkot op z’n tijd best lekker is, was ik nu op zoek naar échte burgers.

Bij Beastie Burgers loopt het water je al in de mond bij de foto’s op het menu. De keuze is reuze: er staan meer dan 20 burgers op de kaart, waaronder ook vega(n) opties.

Beastie Burgers

Wat bestellen we?

Ik moet iets opbiechten: hier heb ik nu al twee keer besteld. Echt spannend is deze review daardoor niet meer, maar wel lekker uitgebreid. De eerste keer was ik wat overweldigd door de keuze, en ging ik dus voor de Classic Beastie Burger (hierboven afgebeeld). Ik bestelde er frietjes bij, maar kreeg die niet op. De burger vulde enorm! Wel waren de frieten erg lekker en zat er een goede saus bij.

De tweede keer bestelde ik de ‘Suzi Quatro’, een burger met vier soorten kaas (hieronder afgebeeld). Voor de zekerheid dit keer geen frieten erbij.

thuisbezorgd in Antwerpen

Hoe smaakt ‘t?

Beide burgers waren echt super lekker! Goed gekruid, sappig en royaal belegd. Ook het broodje was precies goed: niet te hard, niet te zacht. Elke burger wordt standaard met ‘Irish beef 150gr’ gemaakt, maar je kunt ook kiezen voor ‘Black Angus beef 200gr’, ‘Grilled Chicken filet’, pladijs (vis) of lamsvlees voor een kleine meerprijs. Ik nam beide keren de standaard burger en die was goed.

Ik ben nu ook erg nieuwsgierig geworden naar de vega(n) burgers!

Meer zin in Koreaans? Check onze review over restaurant Little Korea

Is het een aanrader?

Dit was volgens mij al duidelijk he? 😉 Hier ga ik zeker nog vaker bestellen.

Restaurant Beastie Burgers
Openingstijden Ma-Zo 17:00 tot 21:30
Prijs €10,00 voor de Classic burger en €10,50 voor de Suzi Quatro burger