De Burgerij Antwerpen

Waar bestel je de lekkerste maaltijden, en welke restaurants kun je beter overslaan? Wij zoeken het voor je uit in de rubriek Thuisbezorgd in Antwerpen!

Het restaurant van deze week: De Burgerij

Een klassieker als het om burgers gaat: De Burgerij, met vestigingen bij ‘t Eilandje en de Leopoldplaats.

Wat bestellen we?

Voor het afhalen en thuisbezorgen heeft De Burgerij het menu wat uitgedund. Je hebt keuze uit zeven verschillende burgers, een aantal bijgerechten en een toetje. Er is een burger met vis en een veggieburger, de rest is met vlees. Wij bestellen allebei een burger met zoeteaardappelfriet. Smokey bacon en Dolce vita staan bij ons op het menu.

Hoe smaakt ‘t?

De burgers zijn verpakt in een handig doosje. De burgers zijn daardoor nog goed in shape. Hij is overigens makkelijker eetbaar dan hij eruit ziet, misschien door het zachte broodje. Een pluspunt, want ik vind het irritant als mijn hele burger uit elkaar valt.

We hebben er allebei een zoeteaardappelfriet bij besteld. Het lijkt veel en dat is het ook, maar uiteindelijk zijn we er blij mee: de frietjes zijn heel crunchy. Precies hoe ik ze lekker vind, die had ik niet willen delen.

Aanrader?

Het zijn niet de goedkoopste hamburgers die je in Antwerpen kunt vinden, maar als dat je niet uitmaakt, kun je hier met een gerust hart bestellen.

Restaurant De Burgerij
Openingstijden Di – do: 12.00 – 14.00 en 18.00 – 21.00. Vr: 12.00 – 14.00 en 17.30 – 22.00. Za: 12.00 – 22.00. Zo: 17.00 – 21.00.
Prijs €32,50 – betaald met maaltijdcheques, yes.

Bekijk hier alle restaurants die we geprobeerd hebben.