fitchen

Waar bestel je de lekkerste maaltijden, en welke restaurants kun je beter overslaan? Wij zoeken het voor je uit in de rubriek Thuisbezorgd in Antwerpen!

Het restaurant van deze week: Fitchen

Fitchen staat voor fast fit food en is een nieuw restaurant in Antwerpen, opgericht door een personal trainer. Fijn om eens een gezonder restaurant te zien tussen alle vette happen in de thuisbezorgd apps. Fitchen belooft dat z’n gerechten minimale suikers en verzadigde vetten bevatten en maximaal langzame koolhydraten en eiwitten. Kijk, dat klinkt goed!

Wat bestellen we?

De keuze is een beetje overweldigend, er zijn verschillende gerechten in de categorieën vlees, vis of vega(n). Bovendien kun je bij vrijwel elk gerecht kiezen of je het als salade of als wrap wil ontvangen. Wij gaan voor het fitmenu: dat is een gerecht met smoothie en koekje, voor €13,99. Al betalen we €2 extra voor een upgrade van small naar medium (large lijkt me niet nodig). Wanneer er drie opties worden gegeven ga ik er altijd maar vanuit dat small meer een lunchportie is.

Ik ga voor ‘olive garden’: kip met volkoren pasta, basilicum-pesto, babyspinazie, kerstomaat, parmezaan en zwarte olijven. M’n vriend gaat voor ‘spicy chicken’: kip met quinoa, spicy dressing en salademix. Het was de bedoeling dat m’n vriend voor een wrap zou gaan en ik voor een salade, maar ik lette niet goed op en bestelde per ongeluk twee keer een wrap.

fitchen
Fitchen

Hoe smaakt ‘t?

Als de bestelling arriveert ben ik blij dat ik op z’n minst voor medium heb gekozen. De wraps zijn best wel aan de kleine kant, ik vraag me af hoe klein de small-variant is? Er is een fout gemaakt bij de smoothies: in plaats van een groene smoothie krijg ik sinaasappelsap. Toch wel saai. Misschien was het op? Het lijkt alsof ze het wilden goed maken door ons een extra koekje te geven…

Goed, de wraps. Ze zijn goed gevuld en hoewel pasta in een wrap een beetje gek is (het was dan ook mijn bedoeling om een salade te bestellen, oeps), is het wel lekker. De sapjes smaken goed en vers. De koekjes daarentegen… tja, misschien moet je ook niet al te veel verwachten van een gezond koekje.

Aanrader?

Hoewel de wraps lekker zijn, kunnen de porties wel wat groter. Na afloop hadden we nog steeds honger…

Restaurant Fitchen
Openingstijden Zondag gesloten
Prijs €15,99 voor een medium fitmenu (gerecht + sapje + koekje)

Liever iets anders bestellen? Bekijk hier alle thuisbezorgd in Antwerpen recensies