Foodmaker Vedge Bag

Waar bestel je de lekkerste maaltijden, en welke restaurants kun je beter overslaan? Wij zoeken het voor je uit in de rubriek Thuisbezorgd in Antwerpen!

Het restaurant van deze week: Foodmaker

Dit keer wordt er iets anders bezorgd dan anders: de Foodmaker Vedge Bag. Een pakket met drie gerechten vol groenten, gemaakt in de keuken van Foodmaker. Foodmaker heeft 13 restaurants en verschillende producten zijn exclusief bij Delhaize verkrijgbaar. Er is ook een plantaardige variant tas, aanbod voor één persoon en een gerechten voor bij de barbecue.

Wat bestellen we?

Ik kies voor Dinner for two – Classic met daarin boeuf stroganoff sweet potato, lasagne en moussaka. Op 1 mei word ik al vroeg verrast met de levering, een koeltas met daarin drie bereide ovenschotels. Ik hoef de maaltijden alleen maar op te warmen.

Hoe smaakt ‘t?

Echt fotogeniek zijn zulke maaltijden niet. Ik heb er ook weinig talent voor om de maaltijd daarna netjes op een bord te scheppen. Bij eten gaat het gelukkig (vooral) om de smaak en daarmee zit het goed, je proeft dat de ingrediënten vers zijn.

Lasagne van Foodmaker

Een goed uitgevoerde klassieker: lasagne bolognese.

Boeuf stroganoff met zoete aardappelpuree. De zoete aardappelpuree en saus zijn heerlijk. Het vlees is iets te droog, maar dat kan ook komen doordat je het volgens de instructies in de magnetron moest opwarmen en ik het een half uur in de oven heb gezet bij gebrek aan magnetron. Eindoordeel: heel lekker!

Moussaka.

Sorry voor de aanblik van deze moussaka, maar ik kan je verzekeren dat het lekker was.

Is het een aanrader?

Zeker! Verse maaltijden die je alleen hoeft op te warmen. Perfect als je net als ik niet zo’n keukenprinses bent en niet altijd zin hebt om te koken (maar wel om lekker te eten!). Ik heb inmiddels al kortingscodes gespot voor Foodmaker, een tip om in de gaten te houden. Oh, en ik zou het top vinden om de gerechten van de original en plantaardige bags te kunnen combineren. Misschien in de toekomst!

Restaurant Foodmaker
Openingstijden De leveringsdagen verschillen per woonplaats (Vlaanderen en Brussel)
Prijs €44,90 voor 3 gerechten voor 2 personen.

Zin om iets anders te bestellen?