thuisbezorgd

Waar bestel je de lekkerste maaltijden, en welke restaurants kun je beter overslaan? Wij zoeken het voor je uit in de rubriek Thuisbezorgd in Antwerpen!

Het restaurant van deze week: Mission Masala

Deze week bestel ik bij Mission Masala, op aanraden van Shirley. Ik ben dol op curries, wat mij betreft het beste comfort food wat er is. Veel keus is er niet bij Mission Masala: er zijn 6 soorten curries (waarvan de helft vegan is). Daarnaast staan er nog wat extra’s op de kaart zoals flat bread of mango chutney. Wel is het menu compleet met wijn of bier te bestellen.

thuisbezorgd

Wat bestellen we?

M’n vriend en ik gaan allebei voor de classic: butter chicken curry. Binnen 25 minuten staat de bezorger al voor de deur en wordt de bestelling netjes contactloos afgeleverd.

In de zak zitten vier potjes: twee potjes curry, twee potjes rijst. Ook zitten er vrolijke servetjes bij (in felroze en feloranje, helemaal in stijl van het restaurant) en een sticker van het restaurant.

Hoe smaakt ‘t?

Hoewel de potjes op het eerste gezicht klein lijken, is ons bord volledig gevuld. Misschien zat er een magische bodem in, want de porties zijn meer dan genoeg. De curry is perfect op smaak: vol en romig, een klein beetje spicy – maar niet té. De kip is lekker mals en er zitten genoeg stukken door de curry.

Meer zin in Koreaans? Check onze review over restaurant Little Korea

Is het een aanrader?

Onze bordjes waren in no time op. Hoewel het niet heel goedkoop is, vind ik het wel echt een aanrader. M’n vriend noemde het zelfs ‘een restaurant aan huis ervaring’.

Restaurant Mission Massala
Openingstijden Ma-Zo 17:00 tot 21:00
Prijs €26 voor tweemaal de butter chicken curry (€13 per stuk)