Pizza Company Antwerpen review

Waar bestel je de lekkerste maaltijden, en welke restaurants kun je beter overslaan? Wij zoeken het voor je uit in de rubriek Thuisbezorgd in Antwerpen!

Het restaurant van deze week: Pizza Company

Toen mijn vriend me ooit lyrisch vertelde over Pizza Company liep ik niet meteen warm om te bestellen. Maar don’t judge a restaurant by it’s name. En het is maar goed dat ik dat niet deed.

Wat bestellen we?

Twee biechten: 1. Ik heb hier al vaker besteld, zoals je misschien al opmaakte uit wat ik hierboven schreef. 2. We laten het niet bezorgen, maar halen af voor de 25% korting op pizza’s. Ik bestel traditiegetrouw de pizza barbecue chicken. Mijn vriend wijkt af van zijn standaardbestellingen en kiest voor de pizza four seasons. Naast pizza’s kun je ook pasta’s, voorgerechten en toetjes bestellen.

Pizza Company Antwerpen

Hoe smaakt ‘t?

Soms vind ik het idee en de geur van pizza aantrekkelijker dan de pizza zelf, maar deze pizza houdt de eer hoog. Op de pizza barbecue chicken zit een heerlijk barbecuesausje met een zoete smaak. Je moet ervan houden natuurlijk, maar zo niet, dan staan er genoeg andere opties op het menu. De bodem is wat mij betreft precies goed, niet te dik. Je kunt de bodem trouwens aanpassen naar een dikkere bodem of één met een cheesy crust.

Is het een aanrader?

Het feit dat we hier ongeveer maandelijks bestellen zegt waarschijnlijk genoeg.

Restaurant Pizza Company
Openingstijden Ma-zo 11.00 tot 22.40
Prijs €12,45 voor een medium pizza (als je afhaalt, krijg je 25% korting op pizza’s)

Zin om iets anders te bestellen?