Poké Room

Waar bestel je de lekkerste maaltijden, en welke restaurants kun je beter overslaan? Wij zoeken het voor je uit in de rubriek Thuisbezorgd in Antwerpen!

Nu de horeca in België helaas weer gesloten is, zijn we weer overgeleverd aan het afhalen en online bestellen. Daarom delen we weer graag onze thuisbezorgd reviews met je!

Het restaurant deze week: Poké Room

Een relatief nieuw poké bowl restaurant vlak bij het Mechelseplein.

Poké Room

Wat bestellen we?

Poké bowls uiteraard. We stelden ze zelf samen. Plus bij Poké Room is de ruime keuze die je hebt. Zo kun je als basis kiezen voor sushi rijst; bruine rijst; quinoa of salade; maar ook een mix van alles. Ook leuk: naast de bekende toppings zoals (gebakken) uitjes, sesamzaadjes en Japanse furikakemix kun je ook kiezen voor granaatappelpitjes. Nog een pré: ze rekenen geen extra bedrag voor avocado’s, wat bij andere poké bowl zaken vaak wel het geval is.

Hoe smaakt ‘t?

Je zou denken dat het niet uit maakt bij welke poké bowl zaak je bestelt (Antwerpen kent minstens 5 verschillende soorten). Toch merk je wel degelijk verschil in de zaken; met name in de kwaliteit van de ingrediënten en de grootte van de porties.

Wij bestelden een medium formaat, wat voor ons genoeg is als avondmaal. De bakjes zitten stampvol, dus dat is positief. Verder waren de poké bowls lekker, al zat er bij mij wel een lange stengel peterselie (zonder blaadjes) in en een raar hard stuk avocado… maar los van dat was het lekker!

Aanrader?

Er vanuit gaande dat de harde peterselie stengel en het stuk avocado een foutje waren: ja, aanrader! De ruime keuze aan opties zonder dat je er extra voor aangerekend wordt is zeker een voordeel ten opzichte van andere poké bowl zaken.

Restaurant Poké Room
Openingstijden Elke dag, 17:00 – 23:00
Prijs €19,50 voor twee medium zelf samengestelde poké bowls

Zin in iets anders? Bekijk hier onze andere thuisbezorgd reviews.