Vlaanderen Vakantiecheque

De feestdagen komen er weer aan, en wat geef je iemand die alles al heeft? Wat dacht je van een tripje in Vlaanderen Vakantieland onder de kerstboom?

In de coronaperiode gingen we massaal op staycation en ontdekten we dat ons eigen land meer dan genoeg te bieden heeft. Enkele voordelen op een rij: je bent geen uren onderweg, heel veel bestemmingen zijn met de trein te bereiken (handig voor iedereen zonder auto of voor wie graag een borrel drinkt) én een staycation is natuurlijk een stuk duurzamer. Verras je lief daarom dit jaar met de Vlaanderen Vakantiecheque op een heerlijk verblijf in een van de meer dan 1.350 logies in Vlaanderen. Het aanbod is ruimer dan ooit: van B&B’s en hotels tot vakantiewoningen en campings in de Vlaamse regio’s, aan de kust en in de Kunststeden. Je vindt er niet alleen romantische logies met wellnessfaciliteiten of culinaire hoogstandjes, maar ook accommodaties voor de hele familie of het ideale verblijf voor je volgende wandel- of fietsvakantie. 

Een print-on-demand Vakantiecheque voor elk budget

Via het handige print-on-demand systeem is de Vlaanderen Vakantiecheque online te bestellen wanneer het jou uitkomt. Ook lastminute kerstshoppers hebben dus geen excuses meer. Je hebt de keuze uit een of meerdere cheques van € 35, € 50 of € 100. Zodra de betaling volbracht is, ontvang je de downloadbare Vakantiecheque(s) in je mailbox. De Vakantiecheque is 18 maanden geldig en in te wisselen bij een van de 1.350 logies op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Inspiratie voor een uitje in Vlaanderen

Geen idee waar je naartoe moet gaan? We schreven al vaker over leuke uitjes in Vlaanderen. Ga bijvoorbeeld wandelen in Connecterra, een avondje feesten in Gent, bekijk hier al onze favoriete hotspots in Antwerpen of bezoek de ruïnes van de abdij van Orval. Welk tripje zou jij ondernemen met de Vlaanderen Vakantiecheque?