verhuizen

De oplettende kijker was het misschien al opgevallen: onze website heeft er een categorie bij. Vanaf nu kun je niet alleen van Shirley’s verhuisperikelen meegenieten, maar ook die van mij.

Op dit moment ben ik bezig met afstuderen, als het goed is mag ik deze zomer mijn diploma in ontvangst nemen. En dan wordt het tijd voor een volgende stap! Deze zomer kennen mijn vriend en ik elkaar 3 jaar. Een goed moment om toekomstplannen te maken. Mijn vriend studeerde afgelopen zomer af, en begon in september met zijn eerste grote mensen job. Omdat ik nog een jaar langer moest studeren, lag het voor de hand dat ik hem achterna zou gaan en naar België zou verhuizen.

Een einde aan de langeafstandsrelatie

Na 3 jaar heen en weer reizen tussen Utrecht en Gent of Puurs, kunnen we straks (bijna) elke avond samen eten. We hoeven niet meer elke zondag afscheid van elkaar te nemen en – voor mij heel belangrijk – ik heb straks veel meer ruimte voor al mijn spullen. Ha, m’n vriend is er al bang voor ;-).

Omdat ik deze zomer mijn studie afrond en op zoek moet naar m’n eerste Volwassen Job, leek ons dit het juiste moment om te gaan samenwonen. Spannend, maar ook super leuk. Vanaf nu zul je dus ook over mijn verhuisperikelen lezen, met hopelijk een mooie hometour als afsluiting van deze serie.

Kunnen jullie al raden waar ik naartoe ga verhuizen?

Lees ook: Shirley heeft haar huis verkocht en haar baan opgezegd